Īsumā par mums

Uzņēmums SIA Dana ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Sazinieties ar mums

Aglonas svētki

Jau 20 gadus SIA Dana atbalsta svētceļniekus, kas dodas uz Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkiem. Piedāvājam gan naktsmītnes, gan siltu maltīti, gan arī transportu smago ceļa somu nogādāšanai līdz Aglonai. Visus šo 20 gadus arī mūsu direktors mēro šo ceļu, pievienojoties svētceļniekiem no Rēzeknes līdz Aglonai.

“Mēs toreiz bijām tik pacilāti, tādas neaprakstāmas sajūsmas pilni,” stāsta otrs svētceļojumu jubilārs Rišards Gaidis. “Ne piemērotu apavu, ne pieredzes, kad nokļuvām Aglonā, daudziem zeķes bija asinīs. Dēlēnu, kurš bija pavisam maziņš, nesu kukaragās, naktsmītnē salām, jo sagrabējušo mašīnu ar savu “ekipējumu”, ko kaut kur bija izlūdzies prāvests A. Trapučka, mēs redzējām tikai Rēzeknē un Aglonā. Tajā reizē es nosolījos: ja man būs autobuss, es to katrreiz došu līdzi svētceļniekiem. Dievmāmiņa palīdzēja solījumu izpildīt.”

Avots Rēzeknes Vēstis

Annas dienas

Ik gadu 26.jūlijā SIA Dana savā atpūtas bāzē rīko Annas dienas, uz kurām ierodas tūkstošiem cilvēku. Ierodoties, visiem svētku viesiem ir iespēja apmeklēt gadatirgu, kurā var iegādāties pašmāju keramiķu, mākslinieku, audēju, grozu pinēju, rokdarbnieču piedāvātos darbus kā lieliskas un vienreizējas lietas dāvināšanai un paša lietošanai. Pēc kārtīgas iepirkšanās viesiem par prieku uzstājās folkloras kopas un notiek zaļumballe, kurā ieeja pilnīgi par brīvu.