Īsumā par mums

Uzņēmums SIA Dana ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Sazinieties ar mums

Aicinām uz sadarbību uzņēmumus, kas nodarbojas ar akmensapstrādes produktu tirdzniecību. Mūsu piedāvājumā ietilps pilns produktu ražošanas cikls – sākot ar kapu pieminekļu ražošanu un gravēšanas darbiem, beidzot ar piegādi līdz klientam un mārketinga atbalstu. 

Mūsu produkcija tiek ražota no augstākās kvalitātes granīta. Uzrakstu, portretu un rotājumu gravēšanai mēs izmantojam Vācijas un Itālijas vadošo ražotāju iekārtas. Apvienojot augstas kvalitātes izejmateriālu ar labākajām iekārtām, mūsu kvalificētie meistari nodrošina pasūtījuma izpildi visīsākajos termiņos, nevainojamā kvalitātē un par visizdevīgāko cenu. 

Sīkākai informācijai par vairumtirdzniecības iespējām, lūdzam zvanīt pa tālruni 26319094.